Sparringsforløb

Fem møder - eller samtaler samt løbende sparring.
Når det passer ind i dit programJournalistik handler ikke længere blot om at formidle en historie. Journalister skal i dag kunne veksle mellem at være afsender, medskaber og facilitator af journalistik. Det er et skifte i definitionen af, hvad det vil sige at være journalist. Den nye rolle er fyldt med dilemmaer og udfordringer. Det er derfor ofte en lang proces at foretage dette skifte.

Med et sparringsforløb får du gennem individuel inspiration og hjælp til konkrete journalistiske projekter, mulighed for at udvikle dig som journalist og dermed udvikle din journalistik løbende. Forløbet er naturligvis indviduelt og kan tilrettelægges til den situation, du står i. Det kan både være som journalist eller leder.


I dette sparringsforløb stifter du bekendtskab med en række inspirerende danske og udenlandske konstruktive og involverende eksempler, du kan lade dig inspirere af. Derudover får du konkret sparring på de udfordringer, du selv står i, når du i din hverdag vil rykke på den konstruktive og involverende journalistik.


Forløbet indeholder: Fem møder a 1-2 timer digitalt eller fysisk alt efter, hvad der er praktisk muligt. Inspiration via konkrete eksempler på hvert møde Vejledning på konkrete journalistiske projekter Bogen “Fra tårn til torv - journalistens rolle i den involverende og konstruktive journalistik”


Om Gerd Maria May: Journalist, forfatter, stifter af Room of Solutions. Har mere end 20 års erfaring fra mediebranchen som journalist, vært, redaktør, digital udviklingschef, redaktionel udviklingschef, som underviser på SDU, efteruddannelser og som oplægsholder i ind og udland. Gerd Maria May arbejder i dag med at udvikle og udbrede den involverende og konstruktive journalistik blandt andet gennem strategiarbejde med medier, som oplægsholder, sparringspartner og underviser. Gerd har skrevet den første danske undervisningsbog om den involverende og konstruktive journalistik: "Fra tårn til torv. Journalistens rolle i den involverende og konstruktive journalistik"


Pris: 10.000 kr + moms

Vil du høre mere, så send mig en mail på gerd@roomofsolutions.dk